BACK TO JOB SEARCH

Stage Quality Management

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Als stagiair Quality Management binnen Quality & Projects zul je voor een groot gedeelte, mee werken op de afdeling. Uiteraard sta je er niet alleen voor en staat er een heel team klaar om hierbij te ondersteunen daar waar nodig. Dit gezegd hebbende, gaan we er wel vanuit dat je zelfstandig aan de slag kan.

Wat je gaat doen
- Ondersteuning voorbereiden management reviews, interne en externe audits;
- Ondersteunen in het opleveren van data en analyses aan de collega’s binnen het team aangaande continue verbeteren;
- Oppakken incidenten en de verwerking hiervan met hierbij een gedocumenteerde aanpak en communicatie;
- Beheren, onderhouden en optimaliseren van Management Kwaliteitssysteem;
- Continue ontwikkelen van de Quality processen en werkinstructies;
- Oppakken operationele Quality werkzaamheden;
- Bijdrage leveren in Quality projecten.

Waar kom je te werken?

Quality & Projects is verantwoordelijk voor de kwaliteit van processen en diensten. De afdeling definieert kwaliteitsdoelstellingen, monitort, rapporteert, corrigeert en stelt deze doelstellingen bij.

Voor het Quality team zijn we per september 2022 op zoek naar een stagiair voor een periode van 5-6 maanden. Het betreft een meewerkstage voor 4 á 5 dagen per week, eventueel in combinatie met afstuderen voor 1 dag per week (de begeleiding voor afstuderen is beperkt).

    Functie-eisen

    Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt. 

    Voor de stage van Quality Management, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

    • Minimaal een studie op HBO niveau;
    • Affiniteit met het vakgebied kwaliteit en wet- en regelgeving is een pre maar niet noodzakelijk;
    • Hands-on, down to earth en een teamspeler;
    • Daadkrachtig en accuraat;
    • Gedreven om het milieu en duurzame mobiliteit te versnellen;
    • Mee willen denken aan de toekomst op het gebied van verduurzaming, vergroening en circulaire bedrijfsvoering;
    • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
    • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden (ook in het Engels);
    • Je bent ondernemend en proactief.

    Aanvullende informatie

    Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

    Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs van 500 euro (WO-ers) per maand, op basis van een fulltime werkweek. De stageperiode is vanaf september 2022 en voor een periode van 5/6 maanden, al kan hier in overleg van afgeweken worden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.

    DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

    Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

    Enthousiast? Reageer nu!

    Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Upload snel je CV en motivatiebrief. Je kunt reageren ter attentie van Roxanne Brandt.
    Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roxanne Brandt via + 31 (0)6 30875311. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

    Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

    JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

    Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!